Áthidaló Alapító, Oktató
Kapcsolat

Nyári ajándékeső

Lassan közeledik számunkra az oktatási év vége. Szeretnénk kedveskedni azoknak a hősöknek, akik minden nap gyermekeik jövőjéről gondoskodnak. Nem a háláért vagy az elismerésért teszik ezt, hanem tisztán szeretetből és gondoskodásból. Bár tudjuk, hogy a legnagyobb öröm a kicsik önfeledt mosolya, amikor az első napon magabiztosan lépnek be az iskola kapuján, mi most mégis megpróbálunk örömet szerezni azoknak, akik egész évben mosolyt csalnak gyermekeik arcára.

Nyereményjátékunk keretein belül az anyukáknak és apukáknak szeretnénk ajándékot adni. Szponzorainknak köszönhetően 5 anyukát és 5 apukát tudunk megajándékozni.

Oszd meg velünk Áthidalós élményeidet és nyerj! Kíváncsiak vagyunk rá, miért választottad gyermekednek az Áthidaló Programot, milyen tapasztalatod van az iskola előkészítő foglalkozásokkal, van-e egy emlékezetes sztoritok gyermekeddel és oktatótokkal közösen.

A nyári ajándékeső sorsolásán azok a szülők vehetnek részt, akiknek gyermeke idén részt vett az Áthidaló Iskola Előkészítő Programban, és az Áthidaló Iskola Előkészítő Program Instagram oldalán vagy TikTok csatornáján kommentben megírják élményeiket az Áthidaló Programmal kapcsolatban. A hozzászólásban szerepelnie kell a #anya vagy #apa szónak. 5 olyan kommentet fogunk kisorsolni, amelyben a #anya szerepel, valamint 5 olyan hozzászólást, amelyben a #apa szót feltüntették. A kommentben a #anya vagy # apa megjelölésekre azért van szükség, hogy tudjuk, kinek szeretné a csomagot megnyerni. Mindkettő megjelölése érvénytelen. Egy felhasználó csak egy kommentet hagyhat a bejegyzés alatt. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott az Instagram vagy TIkTok által.

A nyereményjáték időtartama: 2023.06.02. és 2023.06.20. között

Sorsolás: 2023.06.20. 22:00

A nyertesek nevét az Áthidaló Program Instagram oldalán tesszük közzé.

5 női ajándékcsomag tartalma

Első csomag tartalma:

Második csomag tartalma:

Harmadik csomag tartalma:

Negyedik csomag tartalma:

Ötödik csomag tartalma:

5 férfi ajándékcsomag tartalma

Első csomag tartalma:

Második csomag tartalma:

Harmadik csomag tartalma:

Negyedik csomag tartalma:

Ötödik csomag tartalma:

Kérdése van?

Szeretettel várjuk bármilyen felmerülő kérdését

az Áthidalóról, Oktatóinkról, valamint gyermeke sikeres jövőjével kapcsolatban

Írjon nekünk
0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresWebshop
      Szállítási mód választása