Békési Csilla

Hegyalja út 46.
3000 Hatvan
Email: bekesicsilla@athidalo.com
Árak
Kapcsolatfelvétel Anamnézis Lap

Bemutatkozás

2016-ban végeztem óvodapedagógusként az ELTE-n. Azóta bővítem tudásomat továbbképzéseken. 2018 óta ‘Vision Therapy’ terapeutaként egyre több tapasztalatot szerzek a látás és a tanulási zavarok közötti összefüggésekről, a vizuális rendszer részképességeinek fejlesztési lehetőségeiről. A módszer alkalmazása és eredményessége folyamatosan motivál és tanít arra, hogy “Minden mindennel összefügg.”

Amit csak hall a gyermek, könnyen elfelejti.
Amit lát is, már inkább megjegyzi.
De amiben Ő maga és tevékenyen részt vesz,
az bizonyosan bevésődik az emlékezetébe.

Kodály Zoltán

Az időm nagy részében a Vision Therapy módszerrel fejlesztek, főként kisiskolásokat. Emellett egyénre szabott szenzomotoros terápiát (TSMT-I) tartok Hatvanban és Budapesten.

Mindkét városban indítok Áthidaló Iskola Előkészítő Programot. Óráimon a vizuális rendszer és a mozgás is szerepet kapnak, továbbá a Jógakaland örömteli, stresszoldó gyakorlataival is ismerkedünk.

Szeretnék segítséget nyújtani testi-lelki és mentális szinten, mert hiszem, hogy erre az egyensúlyra nagy szükségük van a gyerekeknek az iskolában is.

Célom, hogy az óvoda és iskola közötti “hídon” könnyedén, vidáman keljenek át a nagycsoportosok és lelkesen várják a becsengetést!

Szakterületek

Áthidaló OktatóA neuro-szenzomotoros szemléletű Longitudinális Komplex Vizsgálat (LongiKid) felvétele és értékelésének szempontjaiA neurológiai alapismeretek a tanulás és a szenzo-motoros terápiák tükrébenBevezetés a Csoportos Komplex Mozgásterápiás FejlesztésbeCsoportos tervezett szenzomotoros tréning / TSMT II.Egyéni tervezett szenzomotoros tréning / TSMT I.GOH-GMP Beszédpercepciós diagnosztika és terápiaÓvodapedagógusTechnikák a tanítással, tanulással kapcsolatos pszichés gátlások oldásáraVision Therapy terapeuta

Árak

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresWebshop
      Szállítási mód választása