Bogár Judit

Nefelejcs utca 1.
2040 Budaörs
Email: bogarjudit@athidalo.com
3 500 Ft / Óra
Kapcsolatfelvétel

Bemutatkozás

Munkámmal, tapasztalatommal arra törekszem, hogy az óvodából az iskolába való átmenet egy nagy kaland legyen, tele élményeken alapuló tapasztalással és játékos tanulással. Mert a gyerek feje nem edény, amit meg kell tölteni, hanem fáklya, amit lángra kell lobbantani.

Foglalkozzunk meleg, sugárzó szeretettel a gyermekekkel, és akkor Ők csodákra képesek

E. From

Bogár Judit vagyok, gyakorló édesanya és tanító. Budaörsön induló iskolaelőkészítő csoportjaimba szeretettel várom az iskolába készülő nagycsoportos gyerekeket. A kis létszámú foglalkozásokon olyan alapkészségeket fejlesztünk, melyek szükségesek a sikeres és magabiztos iskolakezdéshez. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek jól érezzék magukat az együtt töltött idő során. Számomra az az ideális, hogy a kitűzött céljainkat közösen valósítsuk meg partnerként.

Hiszem, hogy a kölcsönös bizalom egy jó közösség alapja, amelybe gyerekek, tanárok, szülők egyaránt beletartoznak. A következetesség, az elfogadó környezet az, ami a gyerekeknek is biztonságot ad. Célom, hogy a tanulás öröme életük részévé váljon és kiteljesedjenek általa, miközben minden gyerek megtalálja önmagát és a benne rejlő értékeket. Ezt az utat szeretném a gyerekekkel együtt megélni és én is szeretnék Tőlük tanulni.

Szakterületek

Áthidaló OktatóBevezetés a Csoportos Komplex Mozgásterápiás FejlesztésbeBrain Gym ®Face to face trénerFinommotorika, grafomotorika fejlesztése és írás előkészítés Áthidaló módszerrelKomplex mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldásáraTanító

Árak

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresWebshop
      Szállítási mód választása