Facskó Ágnes

Kohász utca 8. fszt.2.
2400 Dunaújváros
Email: facskoagnes@athidalo.com
4 000 Ft / Óra
Kapcsolatfelvétel

Bemutatkozás

2009-ben felvételiztem a PTE kihelyezett karára kisgyermeknevelőnek. 1 évet gyermekotthonban, 6 évet bölcsődében, 1 évet családi napköziben dolgoztam. Tanulókat készítettem fel szakmai vizsgára, de felismertem, hogy sokkal több van bennem. Azóta is megállás nélkül tanulok.

Minden embernek megvan a joga, hogy az élete az örömteli tanulás által egy különleges és páratlan életté váljon.

Dr. Paul E. Dennison

2012-től folyamatosan tanulom és alkalmazom a különböző kineziológiai módszereket. 2014 óta Brain Gym® oktató vagyok. 2015-ben felvételt nyertem az ELTE tanítóképző karára. Azóta is lelkesen fejlesztem magam, hogy minél professzionálisabb segítséget tudjak nyújtani azoknak, akik hozzám fordulnak segítségért. Negyedik éve tanítok egy általános iskolában. Nagyon fontosnak tartom, hogy megfelelő alapképességekkel kezdjék meg a gyerekek az iskolai éveiket. Tanulási Coachként a nagyobbaknak segítek tanulással kapcsolatos nehézségeik megoldásában. Kicsik és nagyok egyaránt kereshetnek stresszoldás miatt.

Szakterületek

Áthidaló OktatóA mindennapi társas érintkezés tranzakcióanalíziseAlternatív Képességfejlesztő TanácsadóAutizmussal élő gyermekek, tanulók inkluzív nevelésének-oktatásának alapjaiBevezetés a Csoportos Komplex Mozgásterápiás FejlesztésbeBrain Gym® InstructorCsecsemő- és kisgyermeknevelőFelkészítés tehetségsegítő tutori feladatok végzéséreJátékos AgyintegrációJátékos agyintegráció csoportvezetőKineziológusKomplex mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldásáraKonfliktuskezelés alapjaiLelki kulcsok a gyógyításbanStresszkezelés a segítő hivatásbanTanítóTanulási CoachingTanulási Coaching oktatói modul

Árak