Jójárt Krisztina

Nagytétényi út 31-33.
Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ - Klauzál Ház
1222 Budapest
Email: jojart.krisztina@athidalo.com
Árak
Kapcsolatfelvétel Anamnézis Lap

Bemutatkozás

2012-ben végeztem gyógypedagógiai asszisztensként. Számomra ez a képzés volt az, aminek köszönhetően biztossá váltam abban, hogy gyermekekkel szeretnék foglalkozni. Kíváncsivá tett, így tovább tanultam. 2015-ben szereztem diplomát az Eötvös Lóránd Tudományegyetem óvodapedagógus szakán. Azóta is óvodapedagógusként dolgozom, az érdeklődésem pedig csak tovább fokozódott.

Veszteni? nyerni?
– ne, soha! csak játszani
szeretnék. Mindig.

Fodor Ákos

Hogyan is döntöttem el, hogy gyermekek között szeretném tölteni a mindennapjaimat? Igazából nem készültem a pályára kiskorom óta, egyszerűen csak egy megérzés, egy gondolat vezetett idáig, amiért nagyon hálás vagyok! Jó úton járok, a sajátomon, ami nekem való.

A fenti idézet áthatja a mindennapjaimat. Játékon keresztül a gyermekek számára észrevétlenül és könnyedebben történik a fejlesztés. Ezt tartom szem előtt, hiszen játszani jó! Igyekszem ebben partner lenni számukra; biztosítom a megfelelő feltételeket és segítséget nyújtok. Fontos számomra,  hogy minden gyermek önmaga lehessen. Emellett törekszem egy olyan szeretetteljes légkör kialakítására, ahol lehet tévedni, újragondolni és próbálkozni.

Szakterületek

Áthidaló OktatóA diszkalkuliáról másképpen - A számolási nehézség felismerése és kezeléseBevezetés a Csoportos Komplex Mozgásterápiás FejlesztésbeFinommotorika, grafomotorika fejlesztése és írás előkészítés Áthidaló módszerrelGerinc vizsgálat és lábtorna alapokGyógypedagógiai asszisztensÓvodapedagógus

Árak

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresWebshop
      Szállítási mód választása