Naszvadi Mirabella Anna

Reitter Ferenc utca 24/a
1135 Budapest
Email: mirabella.naszvadi@athidalo.com
5700 Ft / Óra
Kapcsolatfelvétel Anamnézis Lap

Bemutatkozás

Naszvadi Mirabella Anna vagyok, tanító, gyógypedagógus, terápiás kutyafelvezető szakember. Számomra a munkám a hivatásom, a hobbim. Mindig is tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Fontosnak tartom, hogy pedagógusként folyamatosan képezzem magam, hiszen így tudom lelkiismeretesen, hatékonyan végezni a munkámat, segítséget nyújtani gyermekeknek, családoknak.

Én azt hiszem, annál nincs nagyobb öröm és jótétemény sem, mint valakit megtanítani valamire, amit nem tud.

Móricz Zsigmond

Jelenleg tanítóként, gyógypedagógusként és terápiás kutyafelvezetőként dolgozom budapesti intézményekben. A munkám során kiemelt figyelmet fordítok a gyermekek személyiségére, egyéni képességeire, hiszen nincs két egyforma gyermek, ugyanakkor mindenkiben ott van a tehetség, amelyre a fejlesztéseket, terápiákat alapozni lehet. Nagyon fontosnak tartom a leendő iskolába készülő gyermekek megsegítését, felkészítését az iskolai életre. Az első iskolai év eredményessége, sikere, nagyban befolyásolja és meghatározza a gyermek tanuláshoz való hozzáállását, motiváltságát. Ezért a foglalkozásaimon a legfontosabb számomra, hogy a gyermekeknek a tanulás egy örömforrás legyen és a sikerélményeik hatására magabiztosak legyenek.

Az Áthidaló Iskola Előkészítő Program élményközpontúsága, játékossága, komplexitása lehetővé teszi mindezt.

Foglalkozásaimon terápiás kutya is részt vesz, akinek jelenléte nemcsak motiváló a gyerekek számára, hanem szorongást csökkentő, új szociális kapcsolatok kialakításában segítséget nyújtó, érzelmi intelligenciát és részképességeket fejlesztő négylábú tanársegéd is egyben.

Szakterületek

Áthidaló OktatóA diszkalkuliáról másképpen - A számolási nehézség felismerése és kezeléseBevezetés a Csoportos Komplex Mozgásterápiás FejlesztésbeFinommotorika, grafomotorika fejlesztése és írás előkészítés Áthidaló módszerrelGOH-GMP Beszédpercepciós diagnosztika és terápiaGyógypedagógus -tanulásban akadályozottak szakirányGyógytestnevelőJátékpedagógia és szabadidő szervezőKomplex mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldásáraLogopédusMagyar mint idegen nyelv pedagógusMozgásprogram eltérő fejlődésmenetű 3-8 éves korosztály számáraSindelar terapeuta (óvodás és iskolás gyermekek számára)Személyiségfejlesztő szakemberTanítóTerápiás kutya felvezető

Árak

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresWebshop
      Szállítási mód választása