Skultéti Ágnes

Széchenyi út 25.
2200 Monor
Email: skulteti.agnes@athidalo.com
5000 Ft / Óra
Kapcsolatfelvétel Anamnézis Lap

Bemutatkozás

1995-ben kaptam a tanítói diplomámat. Azóta tanítok és tanulok folyamatosan. Megszereztem a Waldorf tanári képesítést, majd mentálhigiénés szakember tanúsítványt, 2019-ben pedig fejlesztőpedagógus oklevelet kaptam. Ez utóbbi két végzettséghez szakvizsgám is van.

Akkor tanít jól az ember, ha közben ő maga is tanul.

Vörös István

A 25 év tanítói pályafutásom alatt többször voltam elsősökkel, így tudom, hogy milyen képességek birtokában lesz sikeres az iskolakezdés. A tanulás öröm is lehet! Az életkoruknak megfelelő foglalkozás, az egyénre szabott odafigyelés, a kislétszámú csoport, az érdekes eszközök teszik hatékonnyá ezt a közös felkészülést. A mozgásos feladatok mellett a bal-jobb irányok ismeretén túl sok egyéb dolog előkerül, ami a betű tanulásához és a számok megismeréséhez fontos lesz az iskolában. Játék közben fejlődik a figyelem, memória, a logikus gondolkodás. Fejlesztőpedagógusként tudom, hogy minél több oldalról támogatjuk a képességfejlesztést, annál biztosabb és örömtelibb lesz az iskolakezdés! Az Áthidalóval ez megvalósul!

Szakterületek

Áthidaló OktatóA tehetségekért- felkészítés a felismeréstől a komplex fejlesztési lehetőségigKonfliktusok konstruktív kezelése a pedagógiai gyakorlatbanMeixner módszerMentálhigiénés szakemberSzakvizsgázott fejlesztőpedagógusTanítóVállalkozói kompetenciák fejlesztése a köznevelésbenWaldorf tanár

Árak

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresWebshop
      Szállítási mód választása