Gettinger Kitti

Bajza utca 13.
8800 Nagykanizsa
Email: gkitti@athidalo.com
Árak
Kapcsolatfelvétel Anamnézis Lap

Bemutatkozás

2015-ben végeztem a Kaposvári Egyetemen gyógypedagógusként. Már kisiskolás korban kialakult bennem a gondolat, hogy felnőttként mindenképpen gyerekekkel szeretnék dolgozni. Célom, hogy a munkámat a tőlem telhető legmagasabb színvonalon végezzem. Szakmai ismereteimet folyamatosan bővítem. Hiszem, hogy minden gyermeknek, aki az utunkba kerül nem csak mi tanítunk valamit, ha nem Ő is tanít nekünk.

Azt hiszem, annál nincs nagyobb öröm, mint valakit megtanítani valamire, amit nem tud.

Móricz Zsigmond

Az Áthidaló Program keretein belül  játékos, élményekkel teli órákkal szeretném azokat az alap készségeket, képességeket fejleszteni melyre szüksége lehet egy leendő iskolás kisgyerekeknek. Célom, hogy minden gyermek kihozhassa magából a legtöbbet és megélhesse a tanulásban rejlő örömöt. Fontosnak tartom a gyerekek fejlődésének érdekében a szülőkkel való jó kapcsolat és bizalmi viszony kiépítését. Közös célunk a gyermek felkészítése az iskolára.

Szakterületek

Áthidaló Oktató„Így tedd rá!”- Népi játékok, néptánc módszertanA diszkalkuliáról másképpen - A számolási nehézség felismerése és kezeléseA neuro-szenzomotoros szemléletű Longitudinális Komplex Vizsgálat (LongiKid) felvétele és értékelésének szempontjaiBevezetés a Csoportos Komplex Mozgásterápiás FejlesztésbeEgyéni tervezett szenzomotoros tréning / TSMT I.Finommotorika, grafomotorika fejlesztése és írás előkészítés Áthidaló módszerrelGyógypedagógus -tanulásban akadályozottak szakirányKisgyermekkori játékos, táncos mozgásfejlesztésMagyar MozgáskottaNeurológiai alapismeretek a tanulás és a szenzomotoros terápiák tükrébenSajátos nevelési igényű gyermekek integrációs pedagógusa szakterületen pedagógus-szakvizsgaTechnikák a tanítással, tanulással kapcsolatos pszichés gátlások oldására

Árak

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresWebshop
      Szállítási mód választása