Lovász Józsa Fruzsina

Hédervári út 60.
9026 Győr
Email: lovaszfruzsina@athidalo.com
4500 Ft / Óra
Kapcsolatfelvétel

Bemutatkozás

2016-ban diplomáztam a győri Széchenyi István Egyetem gyógypedagógia alapszakán, tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányon. Már az egyetem alatt is főleg a mozgásterápiák iránt érdeklődtem. Folyamatosan részt veszek továbbképzéseken, szakmai konferenciákon, próbálom a gyermekek fejlesztését minél komplexebbé tenni.

A gyermekek akkor a legkomolyabbak, amikor játszanak. Olyankor tanulják, hogy mi az élet.

Michel Butor

Az elmúlt évek során több száz kisgyerekkel találkoztam a munkám során, köztük nagyon sok első osztályossal, akiknek nehézséget okozott az iskolakezdés, mivel napjainkban sajnos egyre nagyobb a szakadék az óvoda és az iskola között. Az Áthidaló Iskola Előkészítő Programmal hidat képezhetünk e szakadék felett, és a nagycsoportos óvodások játékosan, egy komplex kognitív fejlesztés útján sajátíthatják el azokat a képességeket és készségeket, amelyek elengedhetetlenek a sikeres iskolakezdéshez.

Sok szeretettel várom a leendő elsősöket a Hintaló Fejlesztőházban!

Szakterületek

Áthidaló OktatóA hiperaktivitás-figyelemzavar viselkedésterápiájaAgykontroll: stresszkezelő és elmefejlesztő módszerÁthidaló TáborvezetőBeszédindítás lóhátonBevezetés a Csoportos Komplex Mozgásterápiás FejlesztésbeFinommotorika, grafomotorika fejlesztése és írás előkészítés Áthidaló módszerrelGerinc vizsgálat és lábtorna alapokGOH-GMP Beszédpercepciós diagnosztika és terápiaGyógypedagógus -tanulásban akadályozottak szakirányKépességfejlesztés lóhátonKomplex mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldásáraMozgásprogram eltérő fejlődésmenetű 3-8 éves korosztály számáraÚszásoktató

Árak

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresWebshop
      Szállítási mód választása