Pincz Petra

Fő tér 3.
Áthidaló Fejlesztő Kuckó
8600 Siófok
Email: petra@athidalo.com
4000 Ft / Óra Csoportos foglalkozás
Kapcsolatfelvétel

Bemutatkozás

2010-ben felvételiztem az ELTE tanító szakára, majd hamar rájöttem, hogy még többet szeretnék tudni a gyermekekről, így 2011-ben már óvodapedagógus szakos hallgató is voltam. 2012-ben szereztem meg első mozgásterápiás végzettségemet és azóta nincs megállás. Számos tanfolyamot, továbbképzést végeztem már el, annak érdekében, hogy minél komplexebben tudjam látni és ellátni a hozzám érkező gyermekeket.

Egy gyerek, egy tanár, egy könyv és egy toll képesek megváltoztatni a világot.

Malala Yousafzai

Diplomáim megszerzése után döntöttem úgy, hogy munkásságom a gyerekek fejlesztésének szentelem. Dolgoztam Budapesten, Dunakeszin és Siófokon is. Tapasztalatot szereztem egyéni és csoportos fejlesztésekben, terápiákban egyaránt. 2014-ben fogalmazódott meg bennem az Áthidaló Iskola Előkészítő Program gondolata. Évekig dolgoztam ennek elméleti és gyakorlati hátterén, valamint alkalmaztam is az általam összeállított feladatokat egyre több nagycsoportos gyermeknél. Öt évig tökéletesítettük a módszert és a hozzá tartozó egyedi eszközöket. Különösen fontosnak tartom, hogy az órák során a gyerekeket érdekes játékokkal, eszközökkel motiváljuk, felkeltsük figyelmüket és megtartsuk motivációjukat. A tanulás nálunk játék és élmény!

Szakterületek

Áthidaló OktatóA diszkalkuliáról másképpen - A számolási nehézség felismerése és kezeléseA hiperaktivitás-figyelemzavar viselkedésterápiájaA neuro-szenzomotoros szemléletű gyermekvizsgálatok interdiszciplináris modelljeA neuro-szenzomotoros szemléletű Longitudinális Komplex Vizsgálat (LongiKid) felvétele és értékelésének szempontjaiÁgazatközi esetmegbeszélő csoport a kora gyermekkori intervencióban dolgozó szakemberek számáraAlternatív Képességfejlesztő TanácsadóÁthidaló TáborvezetőBevezetés a Csoportos Komplex Mozgásterápiás FejlesztésbeBevezetés a neuropedagógiábaCogniPlus számítógépes készségfejlesztésÉrzelmi és társas intelligencia tréningFejlesztő gyakorlatok tornaszalaggalFinommotorika, grafomotorika fejlesztése és írás előkészítés Áthidaló módszerrelGOH-GMP Beszédpercepciós diagnosztika és terápiaHUPLE speciális balanszterápia a koragyermekkori intervencióbanINPP felismerő (diagnosztikai, szűrő)Játékos AgyintegrációJátékos agyintegráció csoportvezetőJógakaland - mesés gyerekjógaKomplex mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldásáraLelki kulcsok a gyógyításbanMozgásfejlesztés eltérő fejlődésmenetű 3-8 éves korosztály számáraMozgásos (homloklebeny) gyakorlatok a fejlesztésben és a tanításbanMozgásos és taktilis NILDNeurológiai alapismeretek a tanulás és a szenzomotoros terápiák tükrébenNILD Tanulási Terápia I. blokkNILD Tanulási Terápia óvodáskori adaptációjaÓvodapedagógusTanítóTanulási CoachingTanulási Coaching oktatói modulTSMT terápia

Árak