Hegyes-Hobay Erika

Szabadság utca 38.
1165 Budapest
Email: hegyesh.erika@athidalo.com
5000 Ft / Óra (csoportos foglalkozás)
Kapcsolatfelvétel Anamnézis Lap

Bemutatkozás

Egy jól sikerült iskolakezdés egy gyermeknél megalapozhatja azt, hogy az iskolás évei alatt végig magabiztos, jókedvű és motivált tudjon lenni, ami a későbbiekben folyamatos sikerélményekhez vezethet.

Hegyes-Hobay Erika vagyok, a Cseperedő Fejlesztő Központ vezetője. Alapvégzettségem tanítónő, jelenleg TSMT terapeutaként dolgozom, egyéni és csoportos fejlesztéseket tartok.  A mozgásfejlesztés mellett fontosnak tartom a kognitív képességek fejlesztését is, ezért nagy öröm számomra, hogy az Áthidaló Iskola Előkészítő Program segítségével hozzájárulhatok a gyerekek kudarcmentes iskolakezdéséhez.

Gyermekeinket nem megvédeni kell az élet nehézségeitől, hanem alkalmassá tenni őket, azok leküzdésére!

Gieter György

Mi, szülők nagy felelősséggel bírunk gyermekünk jövőjét illetően. Mindannyian azt szeretnénk, ha gyermekünk jól érezné magát a kortárs közösségben, ha örömmé válna számára az iskolai tanulás, s ha sikeres is lenne a tanulásban. A legfontosabb, hogy gyermekünk pozitív önértékelésű, jól kommunikáló, együttműködni tudó és az életet szerető felnőtté váljon.

Az Áthidaló Iskola Előkészítő Program segítségével célom a sikeres, örömteli iskolakezdés. Keressenek bizalommal, várok mindenkit sok szeretettel.

Szakterületek

Áthidaló OktatóA neuro-szenzomotoros szemléletű gyermekvizsgálatok interdiszciplinális modelljeA neuro-szenzomotoros szemléletű Longitudinális Komplex Vizsgálat (LongiKid) felvétele és értékelésének szempontjaiA neurológiai alapismertek a tanulás és a szenzo-motoros terápiák tükrébenÁllapot és Mozgásvizsgálat (ÁMV) felvétele, értékelési szempontjai és alkalmazási lehetőségeiFinommotorika, grafomotorika fejlesztése és írás előkészítés Áthidaló módszerrelGOH-GMP Beszédpercepciós diagnosztika és terápiaMagyar MozgáskottaOrganikusan éretlen, homogén csoportba integrálható gyermekek felzárkóztatása Tervezett Szenzomotoros Tréningekkel (TSMT II.)Organikusan sérült gyermekek egyéni terápiája Tervezett Szenzomotoros Tréningekkel ( TSMT I. )SportedzőTanító

Árak

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresWebshop
      Szállítási mód választása